Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeTala FouLe taua o foliga foliga i olaga i aso uma

Le taua o foliga foliga i olaga i aso uma

2024-03-05

Foliga foliga, masani lava ona iloa o aano poʻo foliga o lipine, o se Upoqueous ma taua mea totino ma le tele o faʻaaogaina. Mai le tumama a tagata ia o le faʻamamaina ma tua atu, foliga o le faʻatinoina o le tele o faʻamoemoe e faʻafiafia ai i latou i aso uma olaga.

Wholesale Bulk White Soft Facial Tissuexx


Tagata lava ia


O se tasi o le muamua faʻaaogaina o foliga foliga mo le tumama a le tagata lava ia. Pe o ia te oe se malulu, eleele, pe naʻo le manaʻomia e faʻamama ai ou faʻamatalaga, foliga foliga foliga o se auala talafeagai ma le tumaʻoti o le mea e faʻatautaia ai nasal lafoai. Latou te fesoasoani e puipuia le salalau atu o siama ma siama, e faʻaitiitia ai le lamatia o faʻamaʻi ia oe lava ma isi.

Foliga faailogaina

I tua atu o le 'aveʻesea, o tofo foliga foliga e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamamaina o le faʻamama. E lelei i latou mo le soloʻese ese a le afu, suauʻu, ma le manu mai le paʻu, aemaise i le tau vevela ma susu. O tala fatuʻaia o le faʻailoaina o ituaiga e ofoina atu se fofo talafeagai mo le tausiaina o le tumama i le aso atoa o le aso atoa, pe i le fale pe o le alu.

Lima faamamaina

E masani ona faʻaaogaina le 'auala e fai ai le opeʻa o le lima o le lima mo le vave faʻamamaina pe a le maua se fasimoli ma vai. E mafai ona latou fesoasoani ia aveese dorti, gaʻoa, ma siama mai o lima, faʻalauiloaina lelei lima lima tumaʻoti. O le tausia o foliga foliga foliga i nofoaga faitele poʻo le faimalaga e aoga mo le faʻatumauina o le mama.

Sneezing ma le tale

O foliga o foliga o loʻo fai ai se mea taua i le faʻalauiloaina o le manava o le manava, aemaise lava i le malulu ma le va o vasa pe o le lotolotoi pipisi. Latou te faʻatagaina tagata e ufiufi o latou gutu ma nose pe a sneezing po o le tale, tafana manava matamuli ma puipuia i latou mai le salalau i le ea poʻo le sosolo i luga o le ea poʻo le faʻasalalauina o le ea poʻo luga o luga.

Fesoasoani muamua

O foliga o foliga o se staple i le muamua fesoasoani pusa mo le puleaina o manuʻa laiti ma manuʻa. E mafai ona faʻaaogaina e faʻatatau ai le affassic suauʻu, mama o tipi maosiosia ma pamu, ma fuga ese toto poʻo isi vai. O la latou mea vaivai ma manogi e mafai ai ona latou talafeagai mo le paʻu ma maaleale nofoaga.

Faamamaina o aiga

O ituaiga foliga o le tele o mea faigaluega mo galuega eseese aiga. E mafai ona faʻaaoga i luga mo le pefu efuefu, fualaʻau manogi, moli vai ma faʻataoto, ma sili atu. O lo latou faʻatagaina o latou natura e mafua ai ona talafeagai mo le vave faʻamamaina galuega, aveese le manaʻoga mo le toe faʻafouina o ie poʻo ni pou.

Ua feoai ma faigofie

O pepa pomu o loʻo faʻapipiʻi ma malamalama lelei, faʻafaigofie ai i latou i tulitafeʻau, ato faafafa, taga po nei. O la latou pa eseese e mautinoa ai e maua e tagata se tali mama ma le tumaoti mo manaʻoga eseese ma le aiga a o faʻaauau pea le gaioiga.

Tusi talituu

Mo tagata taʻitoʻatasi ma ni paʻu maaleale poʻo ni eleele, foliga o foliga foliga o se isi mea e fiafia ai i mea e pei o le solo solo poʻo solo solo. O i latou o hypoamealergonic ma leai ni vailaʻau oona, ia faia i latou e talafeagai mo le faʻaaogaina i luga o le paʻu o manu e pei o foliga, le ua ma lima.


Faamafanafanaga Faamalosia

I tala atu o a latou faʻaaogaina aoga, foliga foliga foliga o lagona faʻamafanafana i taimi o faʻanoanoa poʻo le vaivai. Pe tuua lea e ese ai loimata, taulaga shalake telē i se tasi e pele i se tasi, pe tuʻuina atu se tauau e tagi, alofa o foliga alofa, popole, ma le lagolago.

O ni aotelega, foliga o foliga foliga o le televave sao i i aso i aso i aso i aso i aso uma, o loo tautua o se tasi o tagata lava ia mo le mamā, mafaufau, mo aiga, ma le mafanafana, ma le mafanafana Lo latou vaivai, fiafiaga, ma faʻatatauina latou i se faʻafaigofie i aiga, fale faigaluega, ma avanoa lautele, ma le lelei.

Aiga

Product

Whatsapp

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu